top of page

Tilat

Huvikumpu ja Ikimetsä

PHOTO-2021-05-30-00-39-24.jpg

Huvikumpu

Päiväkoti Metsäpirtin sisätoimintatila,

tutummin 'Huvikumpu' on ympäristö, joka synnyttää innostuksen kipinän, niin pienissä kuin isoissa. Huvikumpu on talo, josta löytää monta mukavaa ja erilaista leikki- ja toimintasoppea.

Huvikummun tilat ovat kahdessa kerroksessa. Alakerran sisäänkäynnin yhteydestä löytyvät lasten lokerikot, wc- ja varustehuoltotilat.

Keskikerroksesta löytyvät keittiön ohella olohuone/ateljee ja tatamialue, pieniä leikkisoppia, wc:t sekä nukkaritilat.  

Huvikummussa toimii 1-5 -vuotiaiden lasten sisarryhmä. Lapsia on yhteensä 18.

Kotaryhmä

Kotaryhmän tukipiste on päiväkodin pihassa oleva suomalaisen Timapuun hirsikota. Kodan takana aukeaa piha-alueeksemme aidattu suurehko metsäinen ja kallionen metsäalue. Kotaryhmä ruokailee kodassa aamupalan, lounaan ja välipalan. Toiminta on ulkopainoitteista, keväällä myös retkeillään runsaasti. Iltapäivisin ryhmän pesäpuupiiri on sisällä ja toimii siirtymänä sisäleikkeihin.

Kota.jpeg
PHOTO-2021-04-01-16-18-49.jpg

Ikimetsä

Päiväkodin aidattu piha-alue kätkee sisäänsä oman ikimetsämme. Polveileva metsämaa, kivet ja matalat kalliot tuovat retken tuntua päivittäin! Kaikki päiväkodin lapset pääsevät metsään joka päivä, pienemmät saavat retkikokemuksia omassa pihassa, sopivalla etäisyydellä, niin että siirtymän jälkeen on virtaa tutkia metsäympäristöä!

bottom of page